[Mekan Önerileri- İzol Börek- Kahvely- By Bahçe]

Herkese merhabalar,

Daha önce paylaşmış olduğum (Mekan Önerileri -1) mekan önerilerinin ikincisini sonunda hazırlayabildim. Mekan içeriği olarak fazla çeşitli fakat lokasyon olarak maalesef pek çeşitli değil. :( Umarım keyifle okursunuz.


Malumunuz AIESEC için yeni ofisi açtığımızdan beri fazlasıyla Bakırköy'de vakit geçirmeye başladım. Ve muhteşem bir börekçi keşfettik. Mekanın dekorasyonu bir börekçi için fazla güzel. Aynı zamanda harika bir böreği var. Gerçekten börek harika! Mutlaka denemelisiniz. İnanılmaz hafif fakat bir o kadar da kalorili. Kendini yedirtiyor :)

İkinci olarak ise tercihini alkollü mekanlardan yana kullananlara bir önerim geliyor. By Bahçe isimli mekan Taksim'in Şişhane kısmına yakın bir sokakta kalıyor. Menüsünde genel olarak hamburger, pizza, makarna ve salatalar bulunuyor diyebiliriz. Benim genelde tercihim bir pizzayı iki kişi paylaşarak yanına içecek söylemekten yana oluyor. Çünkü pizzaları çok büyük ve doyurucu. Fiyatlar birazcık pahalı fakat sürekli gitmeyeceksiniz ideal bir mekan diyebilirim.

Son olarak Kahvely, yine Bakırköy'de olan bir mekan. Gayet sevimli, uzun uzun vakit geçirebileceğiniz, dekorasyonunun çok şık olduğu bir yer. Özellikle tatlıların tadı çok güzel. Menüde sıcak içecekler, tatlılar ve yemekleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Koltukları çok rahat istediğiniz kadar çalışabilir ve oturabilirsiniz. Hafta sonu biraz kalabalık olabiliyor bu sebeple erken gitmekte fayda olabilir.

Bu yazıda da benden bu kadar. Başka bir yazıda görüşmek üzere sevgiler ! xoxo

Yorumlar

Yorum Gönder