The Game for Big Kids

Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar,

Geçen perşembe Gayrettepe'de oyun oynayabileceğimiz bir mekana gittim. Eğlendik de sayılır.
Bu mekanın adı "The Game For Big Kids" Mantığı gerçekten yetişkinlerin oynayabileceği oyunlardan oluşması. İçerisinde dart, VR, karaoke, Guitar Hero, PS, Wii gibi konsol oyunları bulunmakta.

the game for big kids ile ilgili görsel sonucu

Bu oyunları oynarken aslında saat başına ücret alınıyor. Yanlış hatırlamıyorsam biz bir buçuk saate 25TL ödemiştik. Gelelim benim beğenmediğim taraflarına. Konsept çok başarılı fakat eğer profesyonel bir oyuncu değilseniz veya hakim değilseniz maalesef kimse size yardımcı olmuyor ve kendi kendinize çözmeniz gerekiyor bu da saat başı ücret ödediğiniz için inanılmaz bir vakit kaybı sayılabilir. 2-3 kere söylememize rağmen oyunlarımızı başlatmamışlardı.

O yüzden tavsiyem biraz araştırıp gitmeniz yönünde olacaktır. Onun dışında gruplarla oynanabilecek oyunlar bulunuyor bence bunlar için de belli bir süre olmalı. Çünkü genellikle gruplarla beraber gidiliyor ve grup oyunları hep dolu oluyor. O yüzden 30dk-15dk gibi kapılarda süre olmalı ki biz de bir önceki grubun ne zaman çıkacağını anlayalım. Çünkü karaoke oynamak isterken, karaoke odasında bir kişi 1 saat şarkı söyleyebilir :)

the game for big kids ile ilgili görsel sonucu

Sonuçta hepimiz ücret ödüyoruz ve istediğimiz eğlenceyi almak hakkımız diye düşünüyorum. Onun dışında mekanın içerisinde alkol ve yemek tüketebileceğiniz bir alan da bulunuyor. Bilginiz olsun istedim. Bu mekan Zincirlikuyu metrobüsten 10 dakika yürüme mesafesinde.

Hoşçakalın!

Yorumlar